Esmeralda Korteweg uit Zevenbergen is coach op het gebied van stress en een burn-out: ,,Bespreek spanningen met je manager of neem een collega in vertrouwen. Kijk samen wat jij nodig hebt om de drempel over te kunnen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Esmeralda Korteweg uit Zevenbergen is coach op het gebied van stress en een burn-out: ,,Bespreek spanningen met je manager of neem een collega in vertrouwen. Kijk samen wat jij nodig hebt om de drempel over te kunnen.” © Esmeralda Korteweg

Martine (32) en vele anderen keren met lood in hun schoenen terug naar kantoor: ‘Ik wil mijn bubbel niet verlaten’

ENQUETETerug naar kantoor. Het voelt voor velen als een nieuwe overwinning in de strijd met het coronavirus. Maar heb je ook oog voor die collega die vol spanning weer in de auto, trein of op de fiets stapt?

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.