Volledig scherm
Man betast en mishandelt vrouw op Noorder Kreekweg in Halsteren. © Getty Images/iStockphoto

Man betast en mishandelt vrouw op Noorder Kreekweg in Halsteren

HALSTEREN - Een 19-jarige vrouw uit Bergen op zoom is zaterdagmorgen op de Noorder Kreekweg in Halsteren betast en mishandeld door een man. De 35-jarige verdachte uit België is aangehouden.

Het slachtoffer fietste op het fietspad rond 7.45 uur. Een man liep slingerend over het fietspad en de vrouw kon hem niet ontwijken. Bij de botsing kwamen beiden ten val. De verdachte zou de vrouw vervolgens hebben betast en geslagen. De vrouw kon wegfietsen en heeft direct hulp ingeschakeld.

Agenten konden de man bij de Thoolse brug aanhouden. Het slachtoffer doet aangifte. De politie onderzoekt de zaak. De politie is op zoek naar personen die zaterdagmorgen tussen 7.45 en 8.00 uur getuigen waren van het incident.

  1. Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenbergen
    PREMIUM

    Koker met spullen voor de toekomst de grond in bij opening Fort Henricus in Steenber­gen

    STEENBERGEN - Het kan nog honderden jaren duren. Maar er komt een dag dat iemand hem vindt: de koker met spulletjes die zondag bij de opening van Fort Henricus in Steenbergen de grond in is gekatapulteerd. Met een piepklein Gummaruskerkje en Pompejusje, bloemenzaadjes, een brief van burgemeester Ruud van den Belt van Steenbergen, maar ook een cd met waterlinie-raps en een boekje met wandeltochten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom