Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man (22) uit Bergen op Zoom bestelt pizza en betaalt met nepgeld

Bergen op Zoom - Een 22-jarige man uit Bergen op Zoom heeft woensdagavond in woonplaats zijn bestelde pizza's met vals geld afgerekend. De bezorger waarschuwde de politie, die de man heeft aangehouden.

Woensdagavond rond 18.30 uur leverde een pizzabezorger twee pizza's af in de wijk Gageldonk in Bergen op Zoom. De verdachte rekende af met een briefje van tien euro en een briefje van twintig. Nadat de bezorger weer terug was in de pizzeria bleek dat het briefje van twintig nep was. De bezorger belde de politie, die het valse biljet controleerde. Op het biljet stond de tekst ‘This is not legal, it’s to be used for motion probs’.

Agenten reden naar het bezorgadres en hielden de verdachte in zijn woning aan. Het valse biljet is in beslag genomen voor onderzoek. De verdachte moet zich later melden op het politiebureau.

Zondag werd in Roosendaal ook een 22-jarige man aangehouden die een pizza betaalde met vals geld. Hij rekende af met een briefje van vijftig euro. Een politiewoordvoerder laat weten dat het niet dezelfde man was als de Bergse verdachte.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel

    GEFFEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom