Het vijftigste lid van Harmonie Volharding in Dinteloord is Lotte Walbeek (links). De 8-jarige krijgt een cadeautje van leeftijdsgenoot en medelid Annamarit Molenaars (rechts).
Volledig scherm
Het vijftigste lid van Harmonie Volharding in Dinteloord is Lotte Walbeek (links). De 8-jarige krijgt een cadeautje van leeftijdsgenoot en medelid Annamarit Molenaars (rechts). © Lyda H

Lotte (8) is het vijftigste lid van Harmonie Volharding

Dinteloord - Met Lotte Walbeek (8) staat de teller voor Harmonie Volharding in Dinteloord weer op vijftig leden. Dat is woensdagavond gevierd met taart en een klein cadeautje voor alle leden van de muziekvereniging. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom