Door files en ongelukken is de A4 bij Bergen op Zoom steeds gevaarlijker geworden. De verkeersdrukte op de ader tussen Rotterdam en Antwerpen is sterk toegenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door files en ongelukken is de A4 bij Bergen op Zoom steeds gevaarlijker geworden. De verkeersdrukte op de ader tussen Rotterdam en Antwerpen is sterk toegenomen. © 112Midden-Zeeland.nl

Lobby om verbreding A4 bij Bergen op Zoom tussen de oren te krijgen bij Rijkswaterstaat

BERGEN OP ZOOM - Bedrijfsleven en de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht en Steenbergen maken samen een vuist om taaie en langlopende kwesties een slinger te geven. Concrete doelen: ‘thuiszitters’ met gerichte hulp van ondernemers sneller aan het werk krijgen, het vmbo- en mbo-onderwijs op peil houden en de lobby voor verbreding van de A4 bij Bergen op Zoom stevig op de rails zetten.

  1. Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    BERGEN OP ZOOM - Moet je eens voorstellen. Een ondergrondse galerij van het station in Bergen op Zoom tot aan de Kijk in de Pot. Ruim 2,5 kilometer lang. Zigzaggend door de stad. Waar soldaten doorheen denderden en de vijand beschoten. Waar mijnen tot ontploffing werden gebracht. Vanaf vandaag kun je dat stukje Bergse historie herbeleven in de Verborgen Vesting, de kelder onder Hof van Asselbergs.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom