Volledig scherm
Halsteren luchtfoto

Linssen reageert op Dorpsraad Halsteren

HALSTEREN - "De ondemocratisch gekozen Dorpsraad uit Halsteren lijkt op de Vereniging Binnenstad in Bergen en gedraagt zich als de huursoldaat van een andere politieke partij."Zo reageert wethouder Ton Linssen uit Bergen op Zoom op een artikel in de krant van gisteren, waarin voorzitter Geert Baartmans en secretaris Peter Hoogerheijde van de Dorpsraad hun zorg uitspreken over de toekomst van de Grote Melanen en de inrichting van het nieuwe dorpshart. "Ze roepen emoties op. Er komen weer verkiezingen aan."Volgens Linssen komt er geen hek rond de Grote Melanen en Fort de Roovere.

Aan het Dorpsplein bij Albert Heijn (nu C1000) komen ook dagwinkels die het nieuwe plein juist levendig houden, aldus de wethouder.

Lees donderdag meer in BN DeStem en via de Ipad

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ik shop mijn kerstinkopen lokaal
  Geef uw mening

  Ik shop mijn kerstinko­pen lokaal

  Kerst staat voor de deur, en hoewel in veel gezinnen Sinterklaas al is langs geweest, liggen er naar verwachting over ruim een week toch ook weer cadeautjes onder de kerstboom bij veel Nederlandse huishoudens. Goed nieuws voor winkeliers zou je denken, maar met de kleine middenstand gaat het helemaal niet goed. Vooral buiten de grote steden zou bij een op de drie kleinere winkeliers die bijvoorbeeld kleding, speelgoed of boeken verkopen, sprake zijn van stille armoede.
 2. John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politiewerk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’
  PREMIUM
  PTSS

  John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politie­werk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’

  MURCIA - Daar zit je dan. In Zuid Spanje. Amper 51 jaar oud en door een chronische complexe posttraumatisch-stressstoornis genoodzaakt al je schepen achter je te verbranden. PTSS. De diagnose voelde voor Roosendaler John Luijsterburg als een bevrijding èn als een vonnis. Zijn ziektebeeld is zo heftig, dat alleen een prikkelvrije omgeving ver van alles dat hij ooit heeft gezien en meegemaakt het leven een beetje leefbaar maakt. “Sommige oud-collega’s zeggen smalend dat ik hier elke dag vakantie vier. Ik zou alles inleveren om weer gezond terug te kunnen. De realiteit? Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom