Volledig scherm
PREMIUM
Louis van der Kallen met een krantenknipsel met foto uit 1982 waarop ook zijn vrouw en zoon te zien zijn. Ank hielp en steunde Louis altijd onvoorwaardelijk in zijn politieke loopbaan. © Pix4Profs/Tonny Presser

Liefde op de klanken van het Wolgalied

in liefdevolle herinneringBERGEN OP ZOOM - Louis en Ank van der Kallen waren een twee-een-heid. Al meer dan vijftig jaar samen en diep verbon-den in hun liefde voor elkaar en zoon Alexander.

Deel uw herinnering

Heeft u dierbare herinneringen aan een overleden partner, familielid, vriend(in) of kennis? Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt zich opgeven voor de rubriek In Liefdevolle Herinnering door een mail te sturen naar s.denboer@bndestem.nl

Ank van der Kallen overleed op 14 mei, nog maar 68 jaar oud. Ze kampte al jaren met allerlei lichamelijke klachten, toen op 21 januari kanker werd geconstateerd. Bijna iedereen in Bergen op Zoom kent Ank en Louis van der Kallen. Louis zit al meer dan 30 jaar in de gemeenteraad voor de BSD en was, naast zijn fulltime baan, actief in de Provinciale Staten, het Waterschap, de Kamer van Koophandel en vele andere organisaties.

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel

    GEFFEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom