Zo'n dertig cliënten van Titurel reden bij Ossendrecht een sponsortocht met Jan Prop en Huub Kools (rechts in het oranje) die in drie dagen 900 kilometer gaan fietsen voor de Putse zorginstelling.
Volledig scherm
Zo'n dertig cliënten van Titurel reden bij Ossendrecht een sponsortocht met Jan Prop en Huub Kools (rechts in het oranje) die in drie dagen 900 kilometer gaan fietsen voor de Putse zorginstelling. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Lekker fietsen voor je eigen thuis, bewoners Titurel maken vaart: ‘Ik had er zin in’

OSSENDRECHT - Als twee dappere mannen tot diep in Frankrijk gaan fietsen om geld in te zamelen voor jouw woonzorginstelling, dan kun je zelf niet achterblijven. Dus reden dertig cliënten van Titurel uit Putte vrijdag zelf sponsorrondjes bij het ZuidWestHoek College in Ossendrecht.

  1. Camperplekken Boulevard zijn razend populair, Bergenaren Bas en Jolanda komen er graag: ‘Kijk dat uitzicht’
    PREMIUM

    Camperplek­ken Boulevard zijn razend populair, Bergenaren Bas en Jolanda komen er graag: ‘Kijk dat uitzicht’

    BERGEN OP ZOOM - Dat je voor het vakantiegevoel geen honderden kilometers hoeft te rijden, daar weten Bergenaren Bas (64) en Jolanda (59) Brand alles van. Met hun camper staan ze geparkeerd aan de Boulevard. Op steenworp afstand van huis. ,,Dat uitzicht over de Binnenschelde is toch prachtig”, zegt Jolanda Brand. ,,Maar blijven slapen doen we hier niet. Het is net een racebaan.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom