Volledig scherm
Een busje van Enexis bij het ZuidWestHoek College © Wil de Jong/BN

Leerlingen ZuidWestHoek College Ossendrecht naar huis gestuurd na gaslucht

OSSENDRECHT - Leerlingen en medewerkers van het ZuidWestHoek College in Ossendrecht hadden vrijdag maar een korte lesdag. De school werd namelijk ontruimd nadat er een gaslucht werd geroken in het gebouw.

Enkele leerlingen roken rond 09.00 uur een gaslucht in de school. Zowel leerlingen als medewerkers werden door schooldirecteur Piet Antonissen naar huis gestuurd. Verschillende hulpverlenende instanties werden ingeschakeld om te achterhalen waar de gaslucht vandaan kwam.

Netbeheerder Enexis heeft de gasleidingen en installatie nagekeken en constateerde dat er nergens een lek was. ,,Er is nooit reden voor paniek geweest. Misschien kwam de geur wel van het industriegebied uit Antwerpen", vermoedt Antonissen. Maandag kunnen alle leerlingen en medewerkers gewoon weer naar school.

  1. Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’
    UPDATE

    Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’

    BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom