Volledig scherm
© Thinkstock

Lange files op A4 en A58 door ongelukken en vakantiegangers

BERGEN OP ZOOM - Het is vrijdagmiddag erg druk op de West-Brabantse wegen. Onder andere op de A4 en de A58 staat het vast. Dat komt door een ongeluk waardoor de E19 is afgesloten, een ongeluk bij Wouw en terugkerende vakantiegangers, meldt de VerkeersInformatieDienst (VID).
Op de A4 van de Antwerpen richting Dinteloord staat rond 17.00 uur 7 kilometer file tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat. Het is daar extra druk door alle mensen die een omleiding volgen, omdat de E19 dicht is. Daar gebeurde een ongeluk met drie vrachtwagens. Uit een van die vrachtwagens lekt een gevaarlijke chemische stof.

Op de A58 van Vlissingen richting Breda stond het vrijdagmiddag vast tussen knooppunt Zoomland en knooppunt de Stok vanwege een ongeluk. Rond 16.15 uur ‘smiddags stond er 8 kilometer file. Een kwartier later kwam de weg vrij en loste de file op.

  1. Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    Halsterse Christel Verbogt (20) is het gezicht van landelijke campagne voor gehandicapte kinderen

    HALSTEREN - De Halsterse Christel Verbogt (20) weet hoe het voelt: vanwege ziekte en een beperking niet volwaardig mee kunnen doen op school. Niet omdat ze er niet toe in staat was, maar omdat er letterlijk en figuurlijk drempels werden opgeworpen. Bovendien worden mensen in een rolstoel dikwijls niet voor vol aangezien, ervaart Christel die onder meer lijdt aan een aangeboren bindweefselziekte en maagverlamming.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom