Volledig scherm
PREMIUM
Bij het binnenrijden van Calfven aan de zuidkant en hier in het noorden vanuit Hoogerheide is een 30-kilometerbord op het wegdek aangebracht.

'Lagere snelheid verkeer in Calfven? Grote onzin!'

CALFVEN - Volgens de Woensdrechtse wethouder Hans de Waal is door de reconstructie van de doorgaande weg in Calfven de snelheid van het verkeer drastisch teruggelopen. Een aantal bewoners van buurtschap Calfven vindt dat 'grote onzin.'

De Waal maakte de opmerking over het verkeer tijdens een opinieraadsvergadering. De wethouder zegt dat de gemeente gedurende twee maanden snelheidsmetingen heeft uit laten voeren en dat er nu gemiddeld nog maar 37 kilometer per uur wordt gereden. Bij de reconstructie, die ruim een half jaar in beslag heeft genomen, zijn een groot aantal wegversmallingen aangebracht en geldt er een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom