Volledig scherm
© peter van trijen/pix4profs

La Place komt terug naar centrum Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Restaurantketen La Place opent begin juni een nieuwe vestiging in winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. Dat laat woordvoerster Lotte Nijland weten.

Het gaat om het pand op de hoek Sint Josephstraat/Sint Josephplein, waar voorheen modezaak Promiss zat. Dat zit tegenover C&A en de HEMA. In het pand is de afgelopen maanden hard gewerkt. 

Het Bergse filiaal van La Place verdween twee jaar geleden toen V&D de deuren sloot. De vestiging van La Place in de Wouwse Tol is gesloopt, maar keert zodra de bouw daar klaar is, terug. 

La Place telt nu een kleine honderd filialen in Nederland en ziet ruimte voor maximaal 130 vestigingen. Afgelopen jaar opende het nog 8 nieuwe vestigingen. De restaurantketen zit in de lift en zag de omzet vorig jaar stijgen met 21 procent, tot ruim 150 miljoen euro.

  1. Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsenpost en instelling in Bergen op Zoom; hulpverleners en politie doen aangifte

    Vader (63) en zoon (26) opgepakt voor geweld bij huisartsen­post en instelling in Bergen op Zoom; hulpverle­ners en politie doen aangifte

    BERGEN OP ZOOM - Door hulpverleners en agenten is zondagavond aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door een 26-jarige man uit Bergen op Zoom. De man ging bij de huisartsenpost (HAP) bij Bravis ziekenhuis compleet door het lint. De politie moest pepperspray inzetten om de man aan te houden. Ook zijn vader, een 63-jarige man uit Roosendaal, is daarbij opgepakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom