Volledig scherm
© peter van trijen/pix4profs

La Place komt terug naar centrum Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Restaurantketen La Place opent begin juni een nieuwe vestiging in winkelgebied De Parade in Bergen op Zoom. Dat laat woordvoerster Lotte Nijland weten.

Het gaat om het pand op de hoek Sint Josephstraat/Sint Josephplein, waar voorheen modezaak Promiss zat. Dat zit tegenover C&A en de HEMA. In het pand is de afgelopen maanden hard gewerkt. 

Het Bergse filiaal van La Place verdween twee jaar geleden toen V&D de deuren sloot. De vestiging van La Place in de Wouwse Tol is gesloopt, maar keert zodra de bouw daar klaar is, terug. 

La Place telt nu een kleine honderd filialen in Nederland en ziet ruimte voor maximaal 130 vestigingen. Afgelopen jaar opende het nog 8 nieuwe vestigingen. De restaurantketen zit in de lift en zag de omzet vorig jaar stijgen met 21 procent, tot ruim 150 miljoen euro.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom