Hoog overleg in Gebouw T: gemeentewoordvoerder Erwin Stander (links) bereidt een conférence voor die hij daar later dit jaar houdt met collega-ambtenaar Ruurt van der Wel (op de achtergrond op de foto aan de tafel). Ook andere ambtenaren helpen bij de productie, zoals voorlichter Peter van der Graaf (rechts naast Stander vooraan op de foto).
Volledig scherm
PREMIUM
Hoog overleg in Gebouw T: gemeentewoordvoerder Erwin Stander (links) bereidt een conférence voor die hij daar later dit jaar houdt met collega-ambtenaar Ruurt van der Wel (op de achtergrond op de foto aan de tafel). Ook andere ambtenaren helpen bij de productie, zoals voorlichter Peter van der Graaf (rechts naast Stander vooraan op de foto). © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Kunnen ambtenaren grappig zijn? Deze Bergse mannen bereiden een conference voor

BERGEN OP ZOOM - Als hij ‘s nachts wakker wordt en dat wordt hij dan is de slaap ineens ver te zoeken. Voor hem ziet hij Gebouw-T, het podium, de volle zaal. Sinds Ruurt van der Wel besloot om samen met zijn collega Erwin Stander een oudejaarsconference te doen, is de rust ver te zoeken. ,,Het is een begrafenis en bruiloft ineen.” 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom