Krab in Store is de vervanger van de Krabbenfoor die voor tweede jaar niet doorgaat. Winkeliers hebben in eigen pand wat acties en activiteiten gepland.
Volledig scherm
Krab in Store is de vervanger van de Krabbenfoor die voor tweede jaar niet doorgaat. Winkeliers hebben in eigen pand wat acties en activiteiten gepland. © Pix4Profs/Tonny Presser

Krab-in-Store in Bergen op zoom is ‘voor herhaling vatbaar’

BERGEN OP ZOOM - Van donderdag tot en met zondag was er afgelopen weekend Krab-in-Store in de Bergse binnenstad: speciale aanbiedingen en acties. ,,Lekker druk, iedereen was enthousiast en we hebben goed verkocht. Het was zeker voor herhaling vatbaar”, zegt initiatiefneemster Kim van Dongen van Hippe Zaken.

  1. Surpriseloop zonder Sinterklaas en uitslagen

    Surprise­loop zonder Sinter­klaas en uitslagen

    HALSTEREN - De Surpriseloop van atletiekvereniging Olympia was dit jaar anders dan anders. Geen Sinterklaas die het startschot loste, geen pieten aan de start en geen winnaars. ,,We hadden dit jaar wat handjes tekort in de organisatie”, zegt voorzitter Robin Jonkers. ,,Maar we wilden de wedstrijd ook niet skippen. Dus hebben we het wat kleinschaliger aangepakt.” Door corona heeft de vereniging wat leden verloren en de werkgroep die normaal gesproken de Surpriseloop organiseert is gestopt. Voor Olympia was het daarom noodzakelijk even pas op de plaats te maken. ,,Daarom is het geen wedstrijd, maar meer een sportieve zondag”, verduidelijkt de voorzitter. ,,Maar volgend jaar willen we een nieuwe werkgroep formeren en dan twee officiële wedstrijden organiseren: de Oranjeloop en de Surpriseloop.” De Surpriseloop vanaf het parkeerterrein bij Monkey Town in Halsteren trok ondanks het druilerige weer en de geminimaliseerde editie toch nog ongeveer veertig deelnemers.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom