Johan Magielse staat uit protest maandag met zijn ondergoedkraam op de weekmarkt in Roosendaal. Hij dat non-foodkramen weer worden toegelaten en wil aantonen dat afstand houden prima kan.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Magielse staat uit protest maandag met zijn ondergoedkraam op de weekmarkt in Roosendaal. Hij dat non-foodkramen weer worden toegelaten en wil aantonen dat afstand houden prima kan. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kooplieden protesteren op Roosendaalse weekmarkt: ‘Laat non-foodkramen weer toe’

ROOSENDAAL - Marktkooplieden met non-foodkramen houden maandag een demonstratiemarkt in Roosendaal. Uit protest tegen de coronamaatregelen zijn ze op de weekmarkt aanwezig. ,,We zitten al twaalf weken thuis met nul inkomen. We zien door de bomen het bos niet meer”, zegt initiatiefnemer Johan Magielse die zelf een ondergoedkraam heeft.

 1. Verslagenheid groot bij Markiezenhof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’
  PREMIUM

  Verslagen­heid groot bij Markiezen­hof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’

  BERGEN OP ZOOM - De verslagenheid onder het personeel van het Cultuurbedrijf is groot nu duidelijk is dat er veel ontslagen vallen. Zo blijven er van de 24 voltijdbanen bij het Markiezenhof maximaal tien over. ,,Het is een drama", erkent wethouder Patrick van der Velden. ,,Maar we nemen de mensen bij de hand en proberen iedereen aan een andere baan te helpen, binnen of buiten de muren van het gemeentehuis.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Pretparkfanaat luistert tien uur lang Carnaval Festival-muziek in livestream
  Play

  Pretparkfa­naat luistert tien uur lang Carnaval Festival-mu­ziek in livestream

 2. Paul werd Marlies: 'Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian'
  Play

  Paul werd Marlies: 'Ik hou nog steeds van voetbal, van motoren en van Marian'