Volledig scherm
Koning Willem-Alexander tijdens Koningsdag 2019 in Amersfoort. ANP ROYAL IMAGES REMKO DE WAAL © ANP

Koning Willem-Alexander bezoekt Bergen op Zoom om nieuwe insectenkwekerij te openen

BERGEN OP ZOOM - Koning Willem-Alexander brengt binnenkort een bezoekje aan Bergen op Zoom. Hij opent dinsdagochtend 11 juni een nieuwe insectenkwekerij van Protix. Dat laat het Koninklijk Huis weten.

Tijdens het bezoek krijgt Willem-Alexander een rondleiding door de insectenkwekerij en uitleg over het productieproces. Minister Carola Shouten van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit zal hem daarbij vergezellen.

Protix is een bedrijf met 110 werknemers dat opereert in 15 landen. Het bedrijf sluit de voedselkringloop door voedselresten te hergebruiken en terug te brengen in de voedselketen.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom