Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Kinderen doodgestoken Janvier tonen tekeningen in rechtbank: 'Boos', 'Sukkel', 'Ik haat je'

BERGEN OP ZOOM/BREDA - 'Boos', 'Sukkel', 'Ik haat je'. Het waren drie termen die de jongste kinderen van Marc Janvier op hun twee tekeningen hadden geschreven. De tekeningen die ze lieten zien waren bedoeld voor de man die hun vader doodstak. In de rechtbank was iedereen donderdag even stil.

Bergenaar Janvier werd op 23 juli vorig jaar doodgestoken door de partner van zijn nieuwe vlam. Zij lag al een tijdje in scheiding met Michel van E., die die nacht verhaal kwam halen. Hij liep zijn eigen huis binnen, de trap op, de slaapkamer in. Met een mes in handen. Daarmee werd Janvier zeventien keer geraakt. ,,Een slachtpartij die zijn weerga niet kent'', noemde officier van justitie Hannah Huizenga het donderdag, vlak voor ze 10 jaar cel eiste.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom