Het politieonderzoek bij de loods op het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen waar het slachtoffer in stukken zou zijn gezaagd. Inzet: Johan van der Heyden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het politieonderzoek bij de loods op het woonwagencentrum aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen waar het slachtoffer in stukken zou zijn gezaagd. Inzet: Johan van der Heyden. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Kettingzaagmoord Belgische loodgieter: nieuwe aanhoudingen verwacht

STEENBERGEN - De politie sluit niet uit dat ze op korte termijn meer verdachten gaat aanhouden voor de gruwelmoord op de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) in Steenbergen. Dat bevestigt  politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk op vragen van deze krant.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom