Kermisexploitanten hebben in april een proefkermis opgesteld in Apeldoorn om te laten zien dat het kan een kermis houden op anderhalvemeter.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitanten hebben in april een proefkermis opgesteld in Apeldoorn om te laten zien dat het kan een kermis houden op anderhalvemeter. © FOTO HISSINK

Kermisprotest mét attracties op het Malieveld: ‘Dit is onmenselijk’

BERGEN OP ZOOM - Voor kermisexploitanten is de maat vol. Donderdag trekken ze massaal met hun attractie naar Den Haag om te demonstreren. Het Malieveld wordt één grote kermis. De branche leidt miljoenen verlies. attracties staan vanwege corona al maanden stil, er is geen financiële vergoeding vanuit het Rijk en de situatie is uitzichtloos. 

  1. Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuinigingsoperatie loopt vertraging op

    Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuini­gings­ope­ra­tie loopt vertraging op

    BERGEN OP ZOOM - Een krappe meerderheid van de gemeenteraad heeft deze week keihard aan de noodrem getrokken en daarmee abrupt een einde gemaakt aan de snelheid waarmee het college nog dit jaar miljoenen wilde bezuinigen. Het college moet zijn huiswerk overdoen en met aparte bezuinigingsvoorstellen komen voor onderwerpen die politiek gevoelig liggen zoals subsidies voor verenigingen en het onderhoud van de stad.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom