Marianne van der Pol en Louis Minnebach balen ervan dat de kerkklok van Woensdrecht stil blijft staan op half zes. Een vrijwilliger mag er niet mee aan de slag en de parochie heeft geen geld voor een reparatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Marianne van der Pol en Louis Minnebach balen ervan dat de kerkklok van Woensdrecht stil blijft staan op half zes. Een vrijwilliger mag er niet mee aan de slag en de parochie heeft geen geld voor een reparatie. © Pix4Profs/Tonny Presser

Kerkklok in Woensdrecht staat nog maanden stil op half 6: ‘Zo zonde, het haalt de ziel uit ons dorp’

WOENSDRECHT - De kerkklok in Woensdrecht staat stil op half 6 en dat kan nog maanden duren, tot verdriet van het dorp. Het parochiebestuur ziet geen andere veilige optie zo lang ook de verkoop van de kerk stil ligt.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom