De jaarrekening 2019 eindigt voor de gemeente Woensdrecht in het rood door onverwachte tegenvallers. Voor 2020 heeft wethouder financiën Henk Kielman met het college nu echter een maatregelenpakket bedacht om dit jaar de begroting toch weer in de plus te krijgen.
Volledig scherm
De jaarrekening 2019 eindigt voor de gemeente Woensdrecht in het rood door onverwachte tegenvallers. Voor 2020 heeft wethouder financiën Henk Kielman met het college nu echter een maatregelenpakket bedacht om dit jaar de begroting toch weer in de plus te krijgen. © Peter De Brie

Inwoners Woensdrecht gespaard bij pakket van 1,28 miljoen om uit rode cijfers te blijven

HOOGERHEIDE - Inwoners en verenigingen in de gemeente Woensdrecht hoeven in 2020 niet of nauwelijks op te draaien voor ingrepen om de begroting in de zwarte cijfers te houden. Met een pakket andere maatregelen van 1,28 miljoen euro denkt wethouder Henk Kielman dit jaar toch niet in het rood te zakken.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom