Mathieu van der Poel won in 2018 zijn eerste NK-titel op de weg bij de elite in Hoogerheide, het geboortedorp van zijn vader. De gemeente Woensdrecht investeerde in dat NK via haar Fiets- en Wielerplan.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel won in 2018 zijn eerste NK-titel op de weg bij de elite in Hoogerheide, het geboortedorp van zijn vader. De gemeente Woensdrecht investeerde in dat NK via haar Fiets- en Wielerplan. © archieffoto ANP

Inwoners en ondernemers uitgenodigd: ‘Denk mee met Fiets- en Wielerplan Woensdrecht’

HOOGERHEIDE - Inwoners en ondernemers uit de gemeente Woensdrecht moeten worden uitgenodigd om te komen met ideeën en activiteiten voor het Fiets- en Wielerplan, zo vindt een raadsmeerderheid. Recreatie-ondernemers vinden dat ze veel eerder gehoord hadden moeten worden.

 1. Gezondheidseffecten omwonenden onduidelijk; onderzoek naar CO2-afvang bij SUEZ moet beter

  Gezond­heids­ef­fec­ten omwonenden onduide­lijk; onderzoek naar CO2-af­vang bij SUEZ moet beter

  ROOSENDAAL - Het plan om CO2 en restwarmte van afvalverbrander SUEZ in Roosendaal te gebruiken in de glastuinbouw bij Dinteloord, is onvoldoende onderbouwd. Zo moeten er mogelijk buisleidingen voor worden aangelegd, maar is onduidelijk wat bijvoorbeeld een lekkage betekent voor de gezondheid van omwonenden. Dat zegt de Commissie voor de milieueffectrapportage (MER), die de provincie Brabant adviseert.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Grote heidebrand in natuurgebied in Schijf onder controle
  Play

  Grote heidebrand in natuurge­bied in Schijf onder controle

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?