Intratuin Halsteren gaat met 1150 vierkante meter uitbreiden om tuinmeubelen en barbecues beter te kunnen presenteren. 'Winkelen is een uitje, klanten willen beleving. Daar is ruimte voor nodig', weet bedrijfsleider Jan Willem Egas.
Volledig scherm
PREMIUM
Intratuin Halsteren gaat met 1150 vierkante meter uitbreiden om tuinmeubelen en barbecues beter te kunnen presenteren. 'Winkelen is een uitje, klanten willen beleving. Daar is ruimte voor nodig', weet bedrijfsleider Jan Willem Egas. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Intratuin breidt ondanks corona met 1150 m² uit in Halsteren

HALSTEREN - Megadrukte met duizenden bezoekers haalt Intratuin Halsteren niet in corona-tijd. Maar voorsorterend op de toekomst staat er toch een uitbreiding met 1150 vierkante meter op stapel. ‘Klanten willen ruimte voor aanbod én beleving’.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom