Volledig scherm
PREMIUM
Lieske op de schoot van een Duitse militair in het café dat van haar moeder is. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Indrukwekkend spektakel Supersum na drie jaar voorbereiding eindelijk te zien

BERGEN OP ZOOM - De geur van uitlaatgassen van oude jeeps, wapens uit de jaren ‘40 en uniformen die uit dezelfde tijd zijn weggelopen. Bij openluchtspektakel Supersum heb je als bezoeker niet heel veel verbeelding nodig om teruggetrokken te worden naar 1944.

Maar liefst 143 spelers in totaal hebben zich verbonden aan het toneelstuk dat vanaf donderdag te zien is op Fort Waterschans. Drie jaar kostte de voorbereiding en na een jaar van repeteren staan de acteurs te popelen om de voorstelling aan het grote publiek te laten zien, zo bleek tijdens de laatste generale repetitie deze week.

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom