Volledig scherm
PREMIUM
Lieske op de schoot van een Duitse militair in het café dat van haar moeder is. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Indrukwekkend spektakel Supersum na drie jaar voorbereiding eindelijk te zien

BERGEN OP ZOOM - De geur van uitlaatgassen van oude jeeps, wapens uit de jaren ‘40 en uniformen die uit dezelfde tijd zijn weggelopen. Bij openluchtspektakel Supersum heb je als bezoeker niet heel veel verbeelding nodig om teruggetrokken te worden naar 1944.

Maar liefst 143 spelers in totaal hebben zich verbonden aan het toneelstuk dat vanaf donderdag te zien is op Fort Waterschans. Drie jaar kostte de voorbereiding en na een jaar van repeteren staan de acteurs te popelen om de voorstelling aan het grote publiek te laten zien, zo bleek tijdens de laatste generale repetitie deze week.

  1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
    PREMIUM

    Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

    BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom