In Gebouw D van de Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom worden vanaf medio 2021 appartementen gemaakt die bewoners naar eigen wensen kunnen laten ontwikkelen.
Volledig scherm
In Gebouw D van de Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom worden vanaf medio 2021 appartementen gemaakt die bewoners naar eigen wensen kunnen laten ontwikkelen. © Truus van Roosmalen / CPO De Compagnie

In dit kazernegebouw worden in 2021 appartementen gemaakt

BERGEN OP ZOOM - De bouw van twaalf appartementen in Gebouw D van de Cort Heyligerskazerne gaat halverwege 2021 van start. Dat is het streven van de initiatiefnemers, die tegen die tijd minstens acht kopers hopen te hebben vastgelegd voor het project waarbij bewoners zelf hun droomwoning ontwikkelen.

  1. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

    België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

    Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom