De escaperoom voor honden. Knoxx, met op de achtergrond baasje Yaninick, zoekt tussen de speeltjes naar een lekkernij.
Volledig scherm
De escaperoom voor honden. Knoxx, met op de achtergrond baasje Yaninick, zoekt tussen de speeltjes naar een lekkernij. © Pix4profs/Iman Fase

In deze escaperoom in Bergen op Zoom werken baasjes samen met hun hond

BERGEN OP ZOOM - Samenwerking is het sleutelwoord in elke escaperoom, maar in deze draait het wel om een heel bijzondere vorm. In de Dog Escaperoom bij Dogs in Touch moeten de baasjes én hun viervoeters de hersenen laten kraken om een ingewikkeld raadsel op te lossen: hoe bevrijden we Simon the Husky?

 1. Succesvolle zaalvoetballers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

  Succesvol­le zaalvoet­bal­lers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

  Het pas dit jaar opgerichte Futsal Team Bergen op Zoom speelt vrijdagavond zijn kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse D tegen FC Botafogo 2. Zaalvoetbal wordt steeds populairder en daarom wilde liefhebber Bilal Amezian een team opstarten waarmee hij het zaalvoetbal in Bergen op Zoom op de kaart kan zetten. Dat nieuwe team, waar Amezian zelf ook in speelt, kan nu gelijk de stap naar de topklasse maken. Maar het team heeft nog meer ambities: ze willen de eredivisie in.
 2. Martijn mag niet op zijn schip wonen in Steenbergen, maar anderen wel: ‘Gestraft voor goed gedrag’
  PREMIUM

  Martijn mag niet op zijn schip wonen in Steenber­gen, maar anderen wel: ‘Gestraft voor goed gedrag’

  STEENBERGEN - Het voelt voor hem als een misstand. Jarenlang woonde Martijn van Beers (50) als een blij mens op zijn zeilschip in de jachthaven van Steenbergen. Totdat de gemeente afkondigde dat wonen op een boot niet meer mocht. Van Beers gehoorzaamde, maar drie andere schippers gooiden de kont tegen de krib. Zij werden beloond met een gedoogvergunning, terwijl Van Beers met lege handen staat.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom