Mario Verstraten met de carnavalsposter die Frank Roks maakte over zijn overleden broer Geert, een Tullepetaon in hart en ziel, die in 2011 plots overleed.
Volledig scherm
PREMIUM
Mario Verstraten met de carnavalsposter die Frank Roks maakte over zijn overleden broer Geert, een Tullepetaon in hart en ziel, die in 2011 plots overleed. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Iedereen in Roosendaal kende Geert: ‘Hij is weggerukt, zo oneerlijk’

In Liefdevolle HerinneringBroer, vader, beste vriend: Geert Verstraten was het allemaal voor zijn jongere broer Mario. Geert overleed zeer plotseling in 2011.

Deel uw herinnering

Heeft u dierbare herinneringen aan een overleden partner, familielid, vriend(in) of kennis? Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt zich opgeven voor de rubriek In Liefdevolle Herinnering door een mail te sturen naar: s.denboer@bndestem.nl

Geert en Mario Verstraten groeiden op in Roosendaal, in een gezin met zes kinderen. Ze schelen 18 jaar. ,,Wij zijn altijd vier handen op één buik geweest", vertelt jongere broer Mario. ,,We spraken elkaar elke dag. Hij was voor mij als een tweede vader, maar mijn kuren en streken heb ik ook echt van hem. Toen hij trouwde met Annie was ik 5 jaar. Op de bruiloft, om twaalf uur 's nachts werd ik 6! Zij kent mij ook al sinds ik een klein ventje ben."

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom