Huilende peuter in woning Bergen op Zoom waar omgebrachte vrouw (25) is gevonden

videoBERGEN OP ZOOM - De bewoonster die vrijdagnacht om het leven is gebracht in haar woning aan de Goudbaard in Bergen op Zoom, was een vrouw van 25. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Bij een inval stuitte de politie op een huilende peuter. Het kind is opgevangen en bij een pleeggezin ondergebracht.

Bij de politie kwam rond kwart over één 's nachts een melding binnen van een ernstige situatie in een appartement aan de Goudbaard. 

Hard huilen

Diverse politieauto's gaan daarop met spoed naar het adres. De agenten forceren de deur omdat er geen reactie uit de woning komt. Boven het lawaai uit horen zij ineens een klein kind hard huilen. 

De 4-jarige peuter is nadat de voordeur is opengebroken direct opgevangen en meegenomen naar het bureau. In samenwerking met de spoedzorg van Jeugdzorg Brabant is het kind ondergebracht bij een pleeggezin. 

Volledig scherm
Politie doet onderzoek bij een appartement aan de Goudbaard in Bergen op Zoom, waar een vrouw is overleden na een geweldsincident. © ANP

Getrokken wapens

Op het moment van de inval gaan de agenten met getrokken pistolen naar binnen, omdat zij niet weten of er een gewelddadig persoon binnen is. In de woonkamer treffen ze het levenloze lichaam van de vrouw aan. 

Er is verder niemand in de woning aanwezig. De politie heeft sporenonderzoek gedaan om zuiver te krijgen wat er binnen precies is gebeurd. 

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van de vrouw is nog in volle gang.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom