Carnavalsstichting BAK in Prinsenbeek beslist zondagmorgen om zeven uur of de optocht in de middag doorgaat. Storm Ellen ligt op de loer, maar het lijkt mee te gaan vallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Carnavalsstichting BAK in Prinsenbeek beslist zondagmorgen om zeven uur of de optocht in de middag doorgaat. Storm Ellen ligt op de loer, maar het lijkt mee te gaan vallen. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Houdt storm Ellen dit weekend de praalwagens van de straat?

Gooit een nieuwe storm dit carnavalsweekend roet in het eten? Gaan de optochten wel door? ,,Ellen komt er bij ons gewoon niet in. Daar gaan we bordjes voor plaatsen”, grapt Peter Magielse van de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten. 

  1. Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuinigingsoperatie loopt vertraging op

    Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuini­gings­ope­ra­tie loopt vertraging op

    BERGEN OP ZOOM - Een krappe meerderheid van de gemeenteraad heeft deze week keihard aan de noodrem getrokken en daarmee abrupt een einde gemaakt aan de snelheid waarmee het college nog dit jaar miljoenen wilde bezuinigen. Het college moet zijn huiswerk overdoen en met aparte bezuinigingsvoorstellen komen voor onderwerpen die politiek gevoelig liggen zoals subsidies voor verenigingen en het onderhoud van de stad.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom