Volledig scherm
PREMIUM
Ronald van der Sandt en Ewout van den Berg, twee van de drie eigenaren van Hotel Brasserie de Kaai. © Anne Jansen

Hotel de Kaai in Steenbergen wil ook vestiging langs de A4

STEENBERGEN - De eigenaren van Hotel Brasserie de Kaai willen ook een kans maken om een hotel langs de A4 te bouwen. ,,Van de andere plannen is nog niks terecht gekomen. Wij staan open voor een gesprek”, zegt Ewout van den Berg.

Ewout van den Berg, Ronald van der Sandt en Johan Bosters staan nu zo’n vier jaar aan het roer van Hotel Brasserie de Kaai. Waar vroeger Hotel Aarden zat. En het gaat goed met de zaken. De mannen breidden onlangs uit met vijf hotelkamers, in het pand ernaast, waar sportzaak Heshof zat. ,,Het doet ons wel pijn dat we een winkel in beslag hebben genomen”, aldus Van den Berg. ,,Maar aan de andere kant zijn we trots dat we op deze manier leegstand in de binnenstad kunnen voorkomen.”

  1. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel
    PREMIUM

    Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel

    GEFFEN - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom