Het lichaam van Johan van der Heyden zou in deze loods op het woonwagenkampje in Steenbergen in stukken zijn gezaagd, daarna verbrand en vervolgens in een kuip met cement gedumpt in het Schelde-Rijnkanaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lichaam van Johan van der Heyden zou in deze loods op het woonwagenkampje in Steenbergen in stukken zijn gezaagd, daarna verbrand en vervolgens in een kuip met cement gedumpt in het Schelde-Rijnkanaal. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Hoofdverdachte speciekuipmoord boos op justitie: ‘Ze proberen me te naaien’

BERGEN OP ZOOM - Nicky S. (31) een van de hoofdverdachten van de gruwelmoord op de Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56) vindt dat politie en justitie hem 'proberen te naaien’. Ze zouden door hem aangedragen suggesties over ‘cruciaal bewijs’ negeren.

 1. Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaanden
  teruglezen

  Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaan­den

  BREDA/STEENBERGEN - De politie heeft nieuw bewijs in het onderzoek naar de vermissing op 2 juni 2019 van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Een van de verdachten, een 18-jarige vrouw uit Steenbergen, heeft een belastende verklaring afgelegd over de rol van drie medeverdachten onder wie haar 39-jarige moeder en de (hoofd)verdachten Wanda van R. en haar partner Nicky S. Volg de rechtszaak live hieronder via Twitter.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Ayoub A. ontoerekeningsvatbaar: geen straf opgelegd, wel TBS
  Play

  Ayoub A. ontoereke­nings­vat­baar: geen straf opgelegd, wel TBS

 2. Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'
  Play

  Eenzame jongeren groot probleem tijdens corona: 'Raakt het geluk in je leven kwijt'