Özcan Akyol vertelt woensdag over eigen ervaringen met zijn schooladvies voor het West-Brabantse project 'Kansrijk schakelen', dat de overgang en keuze voor leerlingen soepeler moet doen verlopen.
Volledig scherm
Özcan Akyol vertelt woensdag over eigen ervaringen met zijn schooladvies voor het West-Brabantse project 'Kansrijk schakelen', dat de overgang en keuze voor leerlingen soepeler moet doen verlopen. © archieffoto Gert Jan Schouten

Hoe kiezen leerlingen de juiste school? Columnist ‘Eus’ praat West-Brabants onderwijs bij

BERGEN OP ZOOM - Om de lastige keuze van West-Brabantse basisscholieren voor hun vervolgopleiding te vergemakkelijken, start woensdag 30 oktober het project ‘Kansrijk schakelen’, waarbij columnist Özcan ‘Eus’ Akyol uit eigen ervaring vertelt hoe het mis kan lopen als docenten in hokjes denken.

  1. Zo'n 240 medewerkers Bravis zitten thuis: zorg fors afgeschaald

    Zo'n 240 medewer­kers Bravis zitten thuis: zorg fors afge­schaald

    ROOSENDAAL/BREDA - De stijging van het aantal coronapatiënten in combinatie met een aanzienlijke uitval van medewerkers leidt ertoe dat het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom fors ingrijpt in de reguliere zorg. Alleen acute ingrepen en oncologische operaties worden komende week gedaan. Alle andere operatieve zorg is uitgesteld. Het ziekenhuis benadrukt dat poliklinische zorg en verloskunde wel doorgaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom