Docent François Coppens van UAV+ overhandigt in het Dutch Drone Centre te Hoogerheide een drone aan hbo-studente Anna van der Heijden uit Breda voor haar Avans-projectgroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Docent François Coppens van UAV+ overhandigt in het Dutch Drone Centre te Hoogerheide een drone aan hbo-studente Anna van der Heijden uit Breda voor haar Avans-projectgroep. © peter van trijen/pix4profs

Hier leer je professioneel met drones te vliegen: ‘Niet de zonnende buurvrouw filmen, dan raak je je brevet kwijt’

HOOGERHEIDE - Van dakdekkers tot distributiecentra, van basisschool tot Avans Breda of TU Delft, van amateur tot professioneel vlieger: de drone heeft de toekomst en wie daarop voorbereid wil zijn, kan terecht bij het Dutch Drone Centre in Hoogerheide. Daar huist opleider UAV+ bij wie de vanaf 2021 verplichte brevetten kunnen worden gehaald.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom