Het pand aan de Halsterseweg 265 staat al twaalf jaar leeg en is verpauperd. De bewoners zijn het beu en zijn handtekeningenactie gestart.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand aan de Halsterseweg 265 staat al twaalf jaar leeg en is verpauperd. De bewoners zijn het beu en zijn handtekeningenactie gestart. © Mariëtte den Engelse

‘Het is een grote stinkende puist’: buurt is verpauperd pand in Bergen op Zoom beu

BERGEN OP ZOOM - Het stinkt, ratten lopen er rond, er is angst voor instortingsgevaar en de aanblik bederft het woonplezier. Omwonenden van het verpauperde pand aan de Halsterseweg 265 zijn het beu. Met een handtekeningenactie hoopt de buurt dat woningcorporatie Stadlander eindelijk iets doet aan het ‘vieze en gevaarlijke slooppand’. 

  1. Fanaten gezocht voor burgerboerderij in Bergen op Zoom; groenten en fruit van dichtbij huis
    PREMIUM

    Fanaten gezocht voor burgerboer­de­rij in Bergen op Zoom; groenten en fruit van dichtbij huis

    BERGEN OP ZOOM - Ze zoeken mensen die mee willen doen met het van de grond tillen van een burgerboerderij. Een plek waar gezond, vers en eerlijk eten wordt geteeld. Biologische producten van eigen bodem. Groenten, fruit, noten en aardappelen, van dichtbij huis. Met een flyeractie op de Grote Markt werden vrijdag deelnemers gezocht voor wat moet uitgroeien tot een boerencoöperatie. ,,De tijd is er rijp voor.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom