Jeffrey Baardwijk, restaurantmanager: ,,In de McDrive hoef je niets aan te raken en kom je niet met andere mensen in contact. Dat veroorzaakt de enorme drukte.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Baardwijk, restaurantmanager: ,,In de McDrive hoef je niets aan te raken en kom je niet met andere mensen in contact. Dat veroorzaakt de enorme drukte.” © Pix4profs/Iman Fase

Het is aanschuiven in de rij voor een Big Mac: ‘We zien het als een uitje’

OUD GASTEL / BERGEN OP ZOOM – De McDonald’s-restaurants in onze regio zijn populair in coronatijd. Het is vaak aanschuiven geblazen bij de McDrive; rijen met hongerige mensen in auto’s die hun bestelling doorgeven aan een medewerker via een welbekende bestelpaal. 

  1. Succesvolle zaalvoetballers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

    Succesvol­le zaalvoet­bal­lers willen Bergen op Zoom trots maken: ‘Stad op de kaart zetten en snel richting Eredivisie’

    Het pas dit jaar opgerichte Futsal Team Bergen op Zoom speelt vrijdagavond zijn kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse D tegen FC Botafogo 2. Zaalvoetbal wordt steeds populairder en daarom wilde liefhebber Bilal Amezian een team opstarten waarmee hij het zaalvoetbal in Bergen op Zoom op de kaart kan zetten. Dat nieuwe team, waar Amezian zelf ook in speelt, kan nu gelijk de stap naar de topklasse maken. Maar het team heeft nog meer ambities: ze willen de eredivisie in.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom