Volledig scherm
stockadr stockpzc xtc mdma pil drugs pillen harddrugs © Thinkstock

Heijninger (18) opgepakt in Dinteloord met drugs in auto

DINTELOORD - Tijdens een controle op de parkeerplaats aan de Steenbergseweg in Dinteloord hebben agenten maandagavond rond 23.15 uur hard- en softdrugs aangetroffen in de auto van een 18-jarige man uit Heijningen. De controle vond plaats omdat er informatie binnen was gekomen dat er mogelijk in drugs gehandeld zou worden op die plek.

Surveillerende agenten troffen op de parkeerplaats meerdere personenauto’s aan. Bij aanspreken van een bestuurder, de 18-jarige Heijninger, zagen de agenten meerdere gripzakjes in zijn auto liggen. De agenten vroegen hem om alle drugs die hij bij zich had in te leveren, maar hij verklaarde niets bij zich te hebben. 

Bij het doorzoeken van de auto van de man troffen de agenten echter hasj en verdovende middelen aan in de vorm van kristallen, mogelijk MDMA. 

De man werd opgepakt voor het in bezit hebben van drugs. Hij werd overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. De man wordt dinsdag gehoord.

  1. Generaal Montgomery kwam graag eten bij deze Kaatsheuvelse familie Van Gastel
    PREMIUM

    Generaal Montgomery kwam graag eten bij deze Kaatsheu­vel­se familie Van Gastel

    Terwijl heel Kaatsheuvel probeert het dagelijkse leven na de bevrijding weer een beetje op te pakken, krijgt de oorlog voor de familie Van Gastel nog een heel bijzonder staartje. In hun huis aan de Hoofdstraat worden tientallen Canadese militairen ingekwartierd, veelal officieren. Die blijven er in wisselende samenstellingen tot mei 1945. Het gezin met dertien kinderen, woont al die tijd in de kelder van het huis.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom