Volledig scherm
stockadr stockpzc xtc mdma pil drugs pillen harddrugs © Thinkstock

Heijninger (18) opgepakt in Dinteloord met drugs in auto

DINTELOORD - Tijdens een controle op de parkeerplaats aan de Steenbergseweg in Dinteloord hebben agenten maandagavond rond 23.15 uur hard- en softdrugs aangetroffen in de auto van een 18-jarige man uit Heijningen. De controle vond plaats omdat er informatie binnen was gekomen dat er mogelijk in drugs gehandeld zou worden op die plek.

Surveillerende agenten troffen op de parkeerplaats meerdere personenauto’s aan. Bij aanspreken van een bestuurder, de 18-jarige Heijninger, zagen de agenten meerdere gripzakjes in zijn auto liggen. De agenten vroegen hem om alle drugs die hij bij zich had in te leveren, maar hij verklaarde niets bij zich te hebben. 

Bij het doorzoeken van de auto van de man troffen de agenten echter hasj en verdovende middelen aan in de vorm van kristallen, mogelijk MDMA. 

De man werd opgepakt voor het in bezit hebben van drugs. Hij werd overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. De man wordt dinsdag gehoord.

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom