V.l.n.r. Manager Joyce Suijkerbuijk, jeugdzorgprofessional Hanneke Dekkers en huisarts Georgina de Mul van medisch centrum De Poort in Bergen op Zoom. ,,Hanneke is onze reddingsboei.”
Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Manager Joyce Suijkerbuijk, jeugdzorgprofessional Hanneke Dekkers en huisarts Georgina de Mul van medisch centrum De Poort in Bergen op Zoom. ,,Hanneke is onze reddingsboei.” © peter van trijen/pix4profs

Hanneke helpt ouders en huisartsen: 'Ouders moesten zelf aankloppen bij CJG, maar wat daar dan gebeurde?’

BERGEN OP ZOOM - Huisarts Georgina de Mul is duidelijk: zonder Hanneke worden ze bij medisch centrum De Poort in Bergen op Zoom teruggeworpen in het oerwoud van de jeugdzorg. Hanneke Dekkers (39) geeft overzicht en houvast en is daarmee een reddingsboei voor ouders en huisartsen. Even voorstellen: de jeugdprofessional.

 1. Poppodium Gebouw T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’
  PREMIUM

  Poppodium Gebouw T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’

  BERGEN OP ZOOM - Het initiatief kwam destijds van jongeren. Na sluiting van het populaire De Botte Hommel was er geen plek meer waar de jeugd naartoe kon. De gemeenteraad omarmde het idee en zo is Gebouw-T geboren. Vandaag exact tien jaar geleden, opende het poppodium voor het eerst de deuren. Die avond nog voor genodigden, maar daarna volgde een uitverkocht openingsweekend. Iedereen wilde wel even met eigen ogen zien wat er aan het Wilhelminaveld was geboren.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Thuisonderwijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk
  Play

  Thuisonder­wijs met één kind al lastig? Dit gezin doet het voor acht kinderen tegelijk

 2. Donald Trump neemt afscheid als president
  Play

  Donald Trump neemt afscheid als president