Het ontwerp dat Piet Juten van de Stichting Behoud Ketrientje (in oprichting) heeft gemaakt als alternatieve invulling voor het gehele St. Catharina complex in het centrum van Bergen op Zoom
Volledig scherm
Het ontwerp dat Piet Juten van de Stichting Behoud Ketrientje (in oprichting) heeft gemaakt als alternatieve invulling voor het gehele St. Catharina complex in het centrum van Bergen op Zoom © Piet Juten / Stichting Behoud Ketrientje i.o.

Groen alternatief Ketrientje brengt kemphanen niet tot elkaar

BERGEN OP ZOOM - Als alternatief voor de massieve ‘bouwkolos’ van tanteLouise brengt de Stichting Behoud Ketrientje met een meer open, groen plan, met minder woningen onder aandacht.

  1. Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief’

    Bergenaren krijgen alsnog een lintje: ‘Dit is toch wel heel persoon­lijk, een goed alterna­tief’

    BERGEN OP ZOOM - Ruim twee maanden later kregen dertien Bergenaren vrijdag alsnog een koninklijk lintje. Niet opgespeld vanwege de anderhalvemeterregel, maar in een etui met daarin de medaille in de Orde van Oranje-Nassau. En zo verhuisde de traditionele lintjesregen vanwege de coronacrisis dit jaar naar het oude stadhuis. ,,Dit is toch wel heel persoonlijk, een goed alternatief”, aldus decorandus Peet Bakx (63).

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom