Burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (links van deze grenspaal bij Huijbergen), hier met zijn collega's van Vlaamse buurgemeenten in 2018. Samen met de burgervaders Rik Frans van Stabroek en Dirk Van Mechelen van Kapellen roept hij regiobewoners nu op om de strenge regels voor grensverkeer tijdens de corona-crisis te respecteren.
Volledig scherm
Burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (links van deze grenspaal bij Huijbergen), hier met zijn collega's van Vlaamse buurgemeenten in 2018. Samen met de burgervaders Rik Frans van Stabroek en Dirk Van Mechelen van Kapellen roept hij regiobewoners nu op om de strenge regels voor grensverkeer tijdens de corona-crisis te respecteren. © archieffotoTonny Presser

‘Grensverkeer moet strenge regels naleven, hoe vervelend ook’

PUTTE - Inwoners van de grensstreek moeten de strenge regels inzake grensverkeer, hoe vervelend ook, naleven om de coronacrisis te helpen bestrijden. Die dringende oproep doet burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht in een gezamenlijke brief met zijn collega’s uit Kapellen en Stabroek.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom