Hans Verdult van het Grensinfopunt Brabantse Wal (links) maakt een herstart met het inloopspreekuur in het gemeentehuis te Hoogerheide voor wie vragen heeft over werken of wonen over de grens. Wethouder Lars van der Beek is er blij mee.
Volledig scherm
Hans Verdult van het Grensinfopunt Brabantse Wal (links) maakt een herstart met het inloopspreekuur in het gemeentehuis te Hoogerheide voor wie vragen heeft over werken of wonen over de grens. Wethouder Lars van der Beek is er blij mee. © archieffoto Peter de Brie

Grensinfopunt maakt comeback: ‘Goed voor inwoners en ondernemers Woensdrecht’

HOOGERHEIDE - Zelfs corona kon het werken en ondernemen door West-Brabanders in België niet stoppen. Nu de pandemie luwt, start Hans Verdult in Hoogerheide weer met zijn spreekuur over grensarbeid.

  1. Bergenaar (25) stalkte jarenlang zijn eigen vriendin, zij durfde niet meer naar buiten: ‘Dit komen we zelden tegen’
    PREMIUM

    Bergenaar (25) stalkte jarenlang zijn eigen vriendin, zij durfde niet meer naar buiten: ‘Dit komen we zelden tegen’

    BERGEN OP ZOOM - Jarenlang vroeg een vrouw zich af wie haar naam en foto’s gebruikte op apps zoals Snapchat, Instagram en Badoo. Honderden berichten werden in haar naam verstuurd. Op den duur durfde ze zelfs niet naar buiten, bang om aangesproken te worden. De veroorzaker van al haar leed bleek gewoon naast haar op de bank te zitten: Jeroen B. (25), met wie ze zes jaar een relatie had.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom