Richard Rovers in 2020, toen de examens in lokalen plaatsvonden met de nodige aanpassingen. Op het Markland College in Zevenbergen startte een pilot met steunpunten voor studenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Rovers in 2020, toen de examens in lokalen plaatsvonden met de nodige aanpassingen. Op het Markland College in Zevenbergen startte een pilot met steunpunten voor studenten. © Pix4Profs-Ron Magielse

GGZ WNB richt steunpunten in voor scholieren met geestelijke problemen: ‘De balans was weg’

Middelbare scholen worstelen nog steeds met het resultaat van twee jaar online lessen. De schoolresultaten staan onder druk en docenten en begeleiders merken dat meer jongeren geestelijke problemen ervaren. 

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.