Volledig scherm
Voor jong en oud is er wat te doen. © Majda Ouhajji

Gevarieerde kermis in stadspark Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het was vrijdagmiddag al vroeg redelijk druk in stadspark Kijk in de Pot waar om 13.00 uur de Bergse voorjaarskermis van start ging. Een kermis, die vergeleken met die van vorig er een stuk op vooruit gegaan is. 

,,Hier staan ongeveer 40 attracties. Op het laatste moment zijn er nog enkele bijgekomen", zei Frank Vale die voor de tweede keer de voorjaarkermis organiseert. Hij had kort daarvoor gesproken met de voorzitters van de twee kermisbonden. Vale: ,,Ze zeiden dat menig gemeente hier jaloers op zal zijn." 

Soudmachine

De kermis van vorig jaar was Vale meegevallen. ,,De klappen van de zweep ken ik ondertussen wel. Ik wil een kermis met veel afwisseling en voor jong en oud. Er staan hier vijf grote attracties die nog nooit in Bergen op Zoom hebben gestaan. De grote blikvanger is de Soundmachine. Vale: ,,Dit is de enige in Nederland. Als je er niet in durft is het toch een lust om naar te kijken." 

Om de kermis te promoten worden daar omheen bijna dagelijks tal van activiteiten gehouden. Zoals 2 ladies nights, de kermis beer komt een keer langs, evenals buurman en buurman en Paw Petrol. Kortingsbonnen voor de kermis zijn te verkrijgen via de site van de Bergse kermis.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom