De Ossendrechtse akkerbouwer Louis Melsen (links) verraste wethouder Jeffrey van Agtmaal met zijn initiatief voor een groot zonnepanelenpark. Het college onderzoekt waar het al dan niet zulke parken wil hebben in de gemeente Woensdrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ossendrechtse akkerbouwer Louis Melsen (links) verraste wethouder Jeffrey van Agtmaal met zijn initiatief voor een groot zonnepanelenpark. Het college onderzoekt waar het al dan niet zulke parken wil hebben in de gemeente Woensdrecht. © pix4profs/petervantrijen

Gemeente Woensdrecht kijkt waar ze al dan niet zonneparken wil

OSSENDRECHT - Het initiatief voor een zonnepanelenpark bij Ossendrecht is een mooi pilotproject voor de gemeente Woensdrecht om haar beleid op dit punt verder te ontwikkelen. ,,We kijken waar we zulke parken wel of niet willen en onder welke voorwaarden", zegt wethouder Jeffrey van Agtmaal.

De Ossendrechtse akkerbouwer Louis Melsen wil op de kruising Langweg/Nieuweweg een oude boomgaard met verarmde grond omtoveren tot Zonnepark Brabantse Wal met 10 hectare aan panelen, wat stroom voor ruim 4000 huishoudens op zou leveren. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom