Geen gasfornuizen straks bij bouwplan Verlengde Duinstraat in Hoogerheide als het aan het Woensdrechtse college ligt. Dat wil kiezen voor een gasloze wijk. ,,We lopen graag voorop qua duurzaamheid", stelt wethouder Hans de Waal.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen gasfornuizen straks bij bouwplan Verlengde Duinstraat in Hoogerheide als het aan het Woensdrechtse college ligt. Dat wil kiezen voor een gasloze wijk. ,,We lopen graag voorop qua duurzaamheid", stelt wethouder Hans de Waal. © ANP XTRA

Geen gasaansluiting voor bouwkavels in gemeente Woensdrecht, kopers moeten duurzaam bouwen

HOOGERHEIDE - De villawijk van 27 woningen die bij de Verlengde Duinstraat in Hoogerheide gaat verrijzen, wordt na bouwplan Noordrand in Ossendrecht de tweede gasloze wijk binnen de gemeente Woensdrecht als het aan het college ligt. Volgende week komt dat voorstel aan de orde in de opinieraad ruimte.

  1. Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in
    PREMIUM

    Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in

    In de strijd om de Zilveren schoen heeft Joas Leinders weer iets in kunnen lopen op de koplopers. Nadat de spits van Neerlandia’31 de afgelopen weken aan de kant stond met een blessure heeft hij tegen UVV’40 het net weer gevonden. Het was niet genoeg voor de overwinning van zijn team. Omdat Fouad Idabdelhay en Loek Schalk, die de eerste plaats delen, het net niet vonden loopt de spits van Neerlandia’31 iets in.
    Bergen op Zoom

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom