Wie van Huijbergen richting Essen fietst, moet de weg delen met vaak stevig doorrijdende auto's. Pas bij Essen-Hoek zijn er aan weerszijden fietsstroken langs de weg. Het doortrekken van dat fietspad tot aan de Nederlandse grens zit er voorlopig niet in.
Volledig scherm
Wie van Huijbergen richting Essen fietst, moet de weg delen met vaak stevig doorrijdende auto's. Pas bij Essen-Hoek zijn er aan weerszijden fietsstroken langs de weg. Het doortrekken van dat fietspad tot aan de Nederlandse grens zit er voorlopig niet in. © Peter de Brie

Geen fietspad tussen Huijbergen en Essen-Hoek: ‘Voorlopig geen geld’

HUIJBERGEN/ESSEN - Er komt voorlopig geen fietspad tussen Huijbergen en Essen-Hoek aan de Moerkantsebaan. Dat laat de Essense wethouder Brigitte Quick weten naar aanleiding van vragen in de gemeenteraad. Maar: ,,Wij sluiten niet uit dat het er nooit zal komen.” 

 1. Bergse jongeren over de ramadan: ‘Pizza’s rondbrengen op een lege maag is best lastig’
  PREMIUM
  Vasten in coronatijd

  Bergse jongeren over de ramadan: ‘Pizza’s rondbren­gen op een lege maag is best lastig’

  BERGEN OP ZOOM - Normaal gingen ze naar de sportschool. Een paar uur kickboxen, of zaalvoetballen. En dan als hongerige wolven aanschuiven voor de iftar, de avondmaaltijd tijdens de ramadan. Nu kunnen ze geen kant op. Met vrienden op straat hangen betekent aandacht trekken van de politie. In het jongerenontmoetingscentrum achter Gebouw-T zijn Mohammed en Rayan niemand tot last.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Steijn blij met eerste 65 minuten: ‘Daarna veel weggegeven'
  Play

  Steijn blij met eerste 65 minuten: ‘Daarna veel weggegeven'

 2. Samenvatting | Sprookje van NAC is voorbij na spectaculaire nederlaag bij Cambuur
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sprookje van NAC is voorbij na spectacu­lai­re nederlaag bij Cambuur

  12 mei