Volledig scherm
2015-10-23 13:36:54 HILVERSUM - Frans Bauer tijdens de presentatie van het nieuwe seizoen van het tv-programma Vive La Frans, dat wordt uitgezonden door AVROTROS. ANP KIPPA REMKO DE WAAL © ANP Kippa

Frans Bauer: 'Brabantse Wal Festival leukste festival van Nederland'

HOOGERHEIDE - Festival Brabantse Wal staat letterlijk in de steigers. De imposante tent in Hoogerheide waarin vanaf dit weekend de muzikale optredens plaatsvinden, is  zo goed als klaar. ,,We zijn mooi op schema", zegt voorzitter Niels van Elzakker. ,,Er moeten nog wel kachels komen, want het schijnt fris te blijven", vult secretaris Mark van Loon aan. 

Ook de voorverkoop gaat volgens hen naar wens. ,,Naar het festival toe loopt het steeds harder." 'Het leukste festival van Nederland', noemde Frans Bauer het in het tv-programma Koffietijd. Hij is de hoofdact  tijdens de  Hollandse Avond op 26 april. 

Het evenement 'voor jong en oud' start zaterdag met de Foute Mega Party. De Seniorenmiddag is zondag met Corry Konings. De Pop- en Rockavond is op Koningsdag 27 april.  Dan staat ook de zeskamp op het programma.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom