Bij Fokker Techniek in Hoogerheide landde woensdag een Airbus ACJ330 die tot luxe vip-toestel wordt omgebouwd voor charterbedrijf K5-Aviation dat privévliegtuigen verhuurt. Het is voor het eerst dat Fokker zo'n groot (widebody)toestel van een nieuw interieur voorziet.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Fokker Techniek in Hoogerheide landde woensdag een Airbus ACJ330 die tot luxe vip-toestel wordt omgebouwd voor charterbedrijf K5-Aviation dat privévliegtuigen verhuurt. Het is voor het eerst dat Fokker zo'n groot (widebody)toestel van een nieuw interieur voorziet. © Fokker Techniek

Fokker Techniek gaat eerste grote Airbus ombouwen: ‘Dit wordt een luxe hotel met vleugels’

HOOGERHEIDE - Met de ombouw van een Airbus A330 tot luxe privévliegtuig boort Fokker Techniek in Hoogerheide een nieuwe markt aan. Nooit eerder richtte het zo'n groot toestel in.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.