Fokker Services en Fokker Techniek in Hoogerheide hebben een partnerschap ondertekend met de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer. Behalve innovatiekracht moet dat ook orders opleveren op Business Park Aviolanda.
Volledig scherm
PREMIUM
Fokker Services en Fokker Techniek in Hoogerheide hebben een partnerschap ondertekend met de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer. Behalve innovatiekracht moet dat ook orders opleveren op Business Park Aviolanda. © Peter de Brie

Fokker hoopt op orders van nieuwe partner Embraer: ‘Samenwerking van groot belang’

HOOGERHEIDE - Fokker Techniek en Fokker Services in Hoogerheide hopen de komende jaren de nodige grote orders op te doen van de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer, nummer drie van de wereld na Airbus en Boeing.

  1. Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    BREDA - De Rooms-Katholieke Kerk schrapt per direct alle vieringen na 17.00 uur. Ook tijdens Kerstmis zullen de aangescherpte maatregelen gelden, zo meldde de Rooms-Katholieke Kerk woensdag. De vraag aan de parochies is om Kerstmis zoveel mogelijk overdag te vieren. De Nederlandse bisdommen hebben hiertoe besloten ‘in verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie’.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom