Volledig scherm
PREMIUM
Fokker Elmo in Hoogerheide is specialist in vliegtuigbekabeling. Maandag tekende moederbedrijf GKN Aerospace een nieuw contract met de Amerikaanse motorenfabrikant Pratt & Whitney. Dat garandeert omzet en werkgelegenheid voor vele jaren. © archieffoto Robert van den Berge

Fokker Elmo blij met forse order vliegtuigmotorenfabrikant Pratt & Whitney

HOOGERHEIDE/PARIJS - GKN Fokker Elmo, de specialist in vliegtuigbekabeling met vestigingen in Hoogerheide en China, heeft maandag een forse order gekregen van de Amerikaanse motorenfabrikant Pratt & Whitney. Dat levert voor vele jaren een aanzienlijke bijdrage aan zowel omzet als werkgelegenheid, al mijdt het bedrijf concrete cijfers.

Topman John Pritchard van GKN Aerospace ASEA, het moederbedrijf van Fokker Elmo, tekende het contract maandag op de eerste dag van de 53e Paris Air Show, de beroemde vliegtuigbeurs op luchthaven Le Bourget, ten noordoosten van Parijs. ,,We werken al sinds 1998 succesvol samen met Pratt & Whitney. Met dit langetermijncontract breiden we dit uit naar de komende dertig jaar", aldus een trotse Pritchard.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom