Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techneik op Business Park Aviolanda in Hoogerheide worden de komende maanden bijna 9000 zonnepanelen gelegd.
Volledig scherm
Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techneik op Business Park Aviolanda in Hoogerheide worden de komende maanden bijna 9000 zonnepanelen gelegd. © Rob NispelingKARO Aviation/Aviolanda

Fokker-daken duurzamer met 8940 zonnepanelen

HOOGERHEIDE - Op de daken van Fokker Elmo en Fokker Techniek bij Business Park Aviolanda in Hoogerheide wordt binnenkort gestart met het leggen van bijna 9000 zonnepanelen. Particulieren bleken happig om mee te investeren: in hoog tempo werd 170.000 euro ingelegd via een crowdfundingactie.

 1. ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstichting
  PREMIUM

  ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstich­ting

  HALSTEREN/THOLEN - Twee vrolijke meisjes die graag lachen en spelen. Dat zijn Emma Groenewegen van der Weiden (7) uit Tholen en Faya Lugo (6) uit Halsteren. Wat niemand aan hen kan zien, is dat ze allebei een nierziekte hebben. Om meer aandacht te vragen voor jonge nierpatiënten zijn ze twee van de vijf gezichten van de nieuwe campagne van de Nierstichting die zaterdag gelanceerd wordt, genaamd Jonge Helden.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Geplunderde winkels in station Eindhoven bij rellen
  Play

  Geplunder­de winkels in station Eindhoven bij rellen

 2. Acupuncturisten willen open: 'We worden niet serieus genomen'
  Play

  Acupunctu­ris­ten willen open: 'We worden niet serieus genomen'